Contact

Veelgestelde vragen

Dit kan op 2 manieren:

  • Download de ViaAVIA App en klik op de ‘Meld je nu aan!’ button.
  • Ga naar de registratiepagina op deze website en meld je gratis aan.

Mocht je geen spaarpas hebben, dan krijg je automatisch een digitale spaarpas. Later kan je een plastic kaart (bestaande of nieuwe kaart) toevoegen aan je account. Log hiervoor in op je account op deze website. Zodra je ingelogd bent, zie je de button "Spaarkaart toevoegen".

Door je te registreren kun je zelf je account beheren. Ook kun je door het aanmaken van een account jouw punten verzilveren. En sparen, zonder registratie kan men ook niet sparen.

Na registratie heeft het systeem een aantal minuten nodig om dit bij te werken.

Dit kan op 2 manieren.

  • Ga naar onze wachtwoord vergeten pagina, vul je e-mailadres in en doorloop de stappen.
  • Download de ViaAVIA App en klik op de ‘Meld je nu aan’ button. Klik daarna op wachtwoord vergeten. Na het invullen van jouw e-mailadres ontvang je een e-mail met informatie hoe je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Is het e-mailadres onbekend dan heb je je waarschijnlijk nog niet geregistreerd. Klik op de ‘Meld je nu aan’ button op de homepage. ViaAVIA gebruikt altijd uw e-mailadres als gebruiker om mee in te kunnen loggen.
Is het wachtwoord onjuist en weet je die niet meer, vraag dan een nieuw wachtwoord aan.

Ja dat kan, meld je aan in de ViaAVIA app zonder het invoeren van een kaartnummer. Na het voltooien van de aanmelding zal er in de app een digitale spaarpas/code beschikbaar zijn. Let op! De digitale spaarpas is alleen te gebruiken op onze bemande tankstations. Op onbemande tankstations kun je alleen sparen met een fysieke spaarkaart.

Ga naar een bemand AVIA tankstation bij jou in de buurt en vraag naar de nieuwe ViaAVIA spaarkaart. Of vraag hem online aan.

Haal een ViaAVIA spaarkaart bij een bemande AVIA locatie of – indien aanwezig – pak een kaart van een flyer uit het folderbakje. Voer je ViaAVIA spaarkaart in met magneetstrip rechtsonder en volg de instructies op het scherm. Voer je betaalpas in met de magneetstrip rechtsonder en volg wederom de instructies op het scherm. Tot slot, registreer je op ViaAVIA.nl of download de app om punten te besteden.

Alle artikelen zijn te vinden in onze webshop. Daarnaast vind je op deze website ook ViaAVIA extra’s en ViaAVIA aanbiedingen.

Je spaart punten bij zowel brandstoffen, shop artikelen als carwash.
Voor brandstoffen geldt dat elke gekochte liter één spaarpunt waard is.
Koop je iets in de shop dan is elke bestede euro één punt waard.

Dit is afhankelijk van het type artikel of de voucher die gekocht is. De levertijd wordt gemeld bij de bevestiging.

Bekijk je saldo in jouw ViaAVIA account, dit kan in de ViaAVIA App of op de website.

Je kunt dit makkelijk zelf aanpassen in je ViaAVIA account.

Je kunt een nieuwe ViaAVIA spaarkaart halen bij een bemand AVIA tankstation.

Nee, dit maakt voor het saldo niets uit. Je moet nog wel de nieuwe spaarkaart koppelen aan jouw account. Dit doe je door in te loggen in jouw ViaAVIA account.

Dit kun je doen door op deze website in te loggen met je account. Zodra je ingelogd bent, klik je op de button "Spaarkaart toevoegen". Vul hier het nummer van je nieuwe ViaAVIA spaarkaart in en klik op Toevoegen. De punten van je nieuwe kaart worden bijgeschreven op je account. Heb je nog geen account op ViaAVIA? Maak dan eerst een account aan met je oude spaarkaartnummer en koppel daarna je nieuwe spaarkaartnummer aan je account.

Spaarpunten blijven geldig zolang je de loyaltykaart/account gebruikt. Je gebruikt de kaart door het sparen of verzilveren van punten. Na een jaar geen gebruik te hebben gemaakt van je kaart/account, vervallen de punten.

ViaAVIA spaarkaart: dit is de reguliere spaarkaart waarmee je punten kunt sparen
Tankkaart: dit is een tankkaart waarvan de zakelijke klant gebruik maakt en hierdoor – op krediet – tankt. Met deze kaart kan in de meeste gevallen ook gespaard worden
Clubkaart: ben je lid van een club dan bestaat er de mogelijkheid om te sparen voor de club. Is jouw club geïnteresseerd dan kunnen zij een aanvraag indienen hiervoor via de website avia.nl/cubsparen

Dit kun je doen door op deze website in te loggen met je account. Zodra je ingelogd bent, klik je op de button "Spaarkaart toevoegen". Vul hier het nummer van je extra ViaAVIA spaarkaart in en klik op Toevoegen. De punten van je extra kaart worden bijgeschreven op je account. Heb je nog geen account op ViaAVIA? Maak dan eerst een account aan met je één van je spaarkaartnummers en koppel daarna extra spaarkaartnummers aan je account.

Punten kunnen alleen toegekend worden als je de ViaAVIA spaarkaart laat scannen. Er is ook altijd een digitale pas beschikbaar in de app, die op bemande stations gescand kan worden. Er zullen achteraf geen punten worden toegekend.

Dit kan op 2 manieren.

  • Log in in de ViaAVIA App. Klik in het menu op ‘Doe mee en maak kans!’ Selecteer de actie en klik daarna op ‘Speel mee en verdien punten’.
  • Ga naar onze Doe mee & maak kans pagina en volg de instructies.

De locaties zijn te vinden in de ViaAVIA app in het menu onder ‘vind een tankstation’.

Klachten helpen ons verbeteren. Je mag jouw klacht achterlaten door het contactformulier in te vullen. Je zult z.s.m. een reactie van ons krijgen.

Tips zijn altijd welkom. Je mag in het contactformulier jouw tip achterlaten.

Stel een vraag

*
*
*
*