Hoe wil je sparen?

Sparen kan op verschillende manieren. Tank jij regelmatig bij een onbemand tankstation? Hiervoor heb je een fysieke ViaAVIA spaarkaart nodig. Vóór iedere tankbeurt voer je de spaarkaart in bij de betaalterminal, daarna volgt je betaalpas. De punten worden direct bijgeschreven op je kaart na afloop van de tankbeurt. Heb je al een digitale spaarkaart (in de ViaAVIA app)? Voeg eenvoudig een fysieke spaarkaart toe aan je huidige account. Zo wordt sparen nóg eenvoudiger en heb je al je punten in één overzicht.

Maak hieronder jouw keuze en profiteer.

Particulier

Digitaal ViaAVIA App

Tank je regelmatig bij een bemand station? Vraag een digitale spaarkaart aan. Download de ViaAVIA app in de play- of appstore en je kan direct starten met het sparen van punten. Je krijgt van ons een spaarkaartnummer toegewezen. Bij het afrekenen in een shop laat je jouw spaarkaart in de app scannen.

Een spaarkaart in mijn portemonnee

Tank jij regelmatig bij een onbemand tankstation? Hiervoor heb je een fysieke ViaAVIA spaarkaart nodig. Vóór iedere tankbeurt voer je de spaarkaart in bij de betaalterminal, daarna volgt je betaalpas. De punten worden direct bijgeschreven op je kaart.

Registreren

Ik heb een rode spaarkaart ontvangen bij een tankstation. Koppel het kaartnummer aan jouw gegevens en ontvang 200 punten cadeau.

Zakelijk

Met mijn zakelijke tankkaart

Ben je in het bezit van een AVIA Tankkaart? Deze kunnen wij koppelen aan het spaarprogramma zodat jij ook met de tankkaart kan profiteren van hoge kortingen op dagjes uit en op artikelen uit onze webshop. Vul hieronder jouw gegevens in en de aanvraag wordt verstuurd. Let op: de aanvraag wordt in behandeling genomen bij AVIA Nederland. Afhankelijk van de contractuele afspraken wordt er beoordeeld of het spaarprogramma wel of niet kan worden geaccordeerd op jouw account.

Ik wil sparen met mijn AVIA tankkaart >