ViaAVIA Extra’s

Bij ViaAVIA krijg je mooie persoonlijke Extra’s. Geregeld veranderen de extra’s. Door het inwisselen van je punten kan je de mooie extra’s verzilveren.

12 resultaten gevonden
500 Punten
15% Korting op Bouwsales.nl

Wow! Klussers opgelet! Je koopt nu extra voordelig jouw klusgereedschap online via de webshop van Bouwsales.nl. Je ontvangt 15% korting op alle artikelen uit de webshop.

500 Punten
30% Korting - Driving Experience

OP HOGE SNELHEID NAAR ZANDVOORT! Op zoek naar een spannend maar vooral spectaculair uitje? Stap in deze stoere BMW en je adrenaline giert door je lijf! Ook leuk om als cadeau te geven! De BMW Basic Safety Training gaat een stap verder dan de Basic Safety Compact cursus, maar legt net zo goed de nadruk op het correct reageren op onverwachte noodsituaties. Acuut remmen, te snel een bocht ingaan, plotseling uitwijken: het zijn zomaar wat voorbeelden waarbij het fout kan gaan. Daarom zorgen onze instructeurs ervoor dat u op deze situaties bent voorbereid, ze sneller herkent en de juiste handelingen verricht om erger te voorkomen. Tijdens deze intensieve en leerzame dag doet u veel praktijkervaring op en leert de instructeur u hoe u in noodsituaties dient te handelen. Zo gaat u vervolgens goed voorbereid de weg op. Speciaal voor alle Via AVIA spaarders ontvang je nu 30% korting op deze training en betaal je € 158,-p.p. (normaliter € 225,00!)

500 Punten
15% korting op Klusgereedschapshop.nl

Nog zo'n topper in de ViaAVIA extra's! Namelijk 15% korting op ALLES uit de webshop van Klusgereedschapshop.nl

500 Punten
50% korting op jouw eerste pakket van Buddy Bites!

BuddyBites Gezonde hondenvoeding op maat aan huis geleverd Speciaal voor alle ViaAVIA spaarders geven zij nu 50% korting op het het eerste pakket tegen inlevering van 500 spaarpunten. BuddyBites maakt kwalitatieve hondenvoeding specifiek voor jouw hond. Op basis van het ras, de leeftijd, de gezondheid en het gewicht van je hond wordt persoonlijk voer samengesteld. Op www.buddybites.be vul je het profiel van je hond in waarna de persoonlijke voeding gratis aan huis geleverd wordt. BuddyBites is een kwalitatief voer gemaakt van lokale en verse ingrediënten. De brokjes bevatten veel vlees met hoogwaardige eiwitten, extra zalmolie (omega 3 en 6), weinig koolhydraten en geen kunstmatige toevoegsels. Een online dierendokter volgt de gezondheid van je hond persoonlijk op en past de samenstelling aan indien nodig. De voeding wordt op regelmatige basis bij je thuis geleverd. Zo hoef je niet meer naar de winkel en heb je altijd voeding in huis. Je voedingsplan kan je aanpassen, pauzeren of stoppen wanneer jij dat wil.

400 Punten
20% korting op 1 doos Churubito wijn!

Chris Swijnenberg beter bekend als Chris Odd (DJ & Producer) is de man achter de introductie van de Churubito wijn in Nederland. Vanuit de liefhebberij en interesse in wijn ben ik Churubito exclusief gaan importeren om Nederland te laten kennismaken met Churubito!’ Churubito komt uit La Mancha, waar iedere wijn en kaasliefhebber ooit eens geweest moet zijn. Door het mooie klimaat en de afwisselende natuur vind je hier hectare vol prachtige wijnranken. Deze wijn komt van Bodegas Bastida een wijnerij met een familietraditie sinds 1950. Hun filosofie is om het wijn maken als traditioneel ambacht te blijven benaderen, van het planten van de wijnranken tot aan het bottelen van de wijn. Alles gebeurt met aandacht. En dat proef je! De Churubito heeft vier maanden tot vijf maanden gerijpt op eikenhouten vaten waardoor deze mooie Tempranillo die typische houtsmaak heeft. Het is een mooie stevige wijn met toch een zachte afdronk. Waarbij jij niet alleen hints van hout, noten en chocolade kunt opmerken, maar ook rijpe kersen en vanille. Een robuuste wijn, zeker voor zijn leeftijd. Een prima wijn als aperitief, maar ook erg goed te combineren bij gevogelte, rundvlees, lam en stoofpeertjes. Ook complimenteert deze Tempranillo dessert met chocolade, vanilline of rood fruit. Speciaal voor alle ViaAVIA spaarders ontvang je nu 20% korting op een minimale afname van 1 doos Churubito wijn tegen inlevering van 400 punten (zowel rood als wit). Per bestelling kunt u maximaal 1 voucher inleveren.

300 Punten
30% korting op sportartikelen bij B2B-LAB!

Sporten maar! Sport nu volledig in stijl met de sportkleding van B2B-LAB! Speciaal voor alle ViaAVIA spaarders geven zij nu 30% korting op alle sportartikelen. Bij besteding vanaf €30,- zijn de verzendkosten tevens gratis!