ViaAVIA Extra’s

Bij ViaAVIA krijg je mooie persoonlijke Extra’s. Geregeld veranderen de extra’s. Door het inwisselen van je punten kan je de mooie extra’s verzilveren.

4 resultaten gevonden
250 Punten
30% korting op een échte Kerstboom!

Krijg nu 30% korting op een echte kerstboom bij Groenrijk Tilburg aan de Stokhasseltlaan 39! Je ontvangt de voucher de volgende werkdag per mail.

Meer informatie
150 Punten
30% korting op No Longer Lost Artikelen

De meeste mensen verliezen 2 a 3 items per jaar, voornamelijk sleutels, tassen en portemonnees. Met onze diverse voordeelpakketten kan je al jouw waardevolle eigendommen 'taggen'. Wist je dat 80% van de vinders een eerlijke vinder is? Maar hoe kan de vinder vervolgens het gevonden voorwerp teruggeven? NoLongerLost is de oplossing, zij faciliteren vriendelijkheid en eerlijkheid. Met de NoLongerLost dienstverlening vergroot je de kans met factor 4 dat jouw verloren voorwerp weer bij je terug in bezit komt. Hoe werkt het? 1. Scan de QR-code op de tag met je mobiele camera 2. Registreer het item 3. Plaats de tag op jouw kostbaarheden. En de vinder? De vinder scant met zijn mobiele camera gewoon de QR-code op de tag en maakt verbinding met de eigenaar in een beveiligde, veilige en anonieme chat.

Meer informatie
500 Punten
Skinsy voucher van €50,- lasertegoed bij bij afname okselbehandeling!

Kaal blijven zonder scheren! Klinkt als een droom? Ben je klaar met het scheren van die oksels? Skinsy biedt een comfortabele en betaalbare manier van permanent ontharen voor de stijlvolle vrouw, de nette heer of stoere vent. Speciaal voor alle ViaAVIA spaarders ontvang je een kortingsvoucher ter waarde van €50,00 tegen verzilvering van 500 punten bij de afname van een oksel behandeling van 8 sessies.

Meer informatie
150 Punten
10% korting op slagroomtruffels

Op en top genieten! Maak een keuze uit de klassieke slagroomtruffels en verwen jezelf of iemand anders met één van de andere smaken. De Truffel Sisters uit Limmen hebben een speciale truffel gemaakt; de ‘Limmencello’. Of is jouw favoriet de Caramel Zeezout of toch de truffel met Amaretto? Een flesje bubbels én een gepersonaliseerd kaartje erbij en je cadeau is compleet.

Meer informatie