ViaAVIA Extra’s

Bij ViaAVIA krijg je mooie persoonlijke Extra’s. Geregeld veranderen de extra’s. Door het inwisselen van je punten kan je de mooie extra’s verzilveren.

5 resultaten gevonden
500 Punten
15% korting op Klusgereedschapshop.nl

Nog zo'n topper in de ViaAVIA extra's! Namelijk 15% korting op ALLES uit de webshop van Klusgereedschapshop.nl

500 Punten
15% korting op een Tandemsprong

De Tandemsprong is de meest eenvoudige manier om kennis te maken met parachutespringen. Je hoeft er bijna niets voor te doen, alleen een dosis durf en motivatie zijn al voldoende. Durf jij van grote hoogte de sprong te wagen? Claim jouw kortingsvoucher van 15% en boek direct bij Paracentrum Texel jouw Tandemsprong. Wil je dat jouw sprong op camera wordt vastgelegd? Met deze voucher ontvang je ook nog eens 15% korting op een upgrade van de sprong. Onderweg naar leuke extra's met ViaAVIA!

500 Punten
30% Korting - Driving Experience

OP HOGE SNELHEID NAAR ZANDVOORT! Op zoek naar een spannend maar vooral spectaculair uitje? Stap in deze stoere BMW en je adrenaline giert door je lijf! Ook leuk om als cadeau te geven! De BMW Basic Safety Training gaat een stap verder dan de Basic Safety Compact cursus, maar legt net zo goed de nadruk op het correct reageren op onverwachte noodsituaties. Acuut remmen, te snel een bocht ingaan, plotseling uitwijken: het zijn zomaar wat voorbeelden waarbij het fout kan gaan. Daarom zorgen onze instructeurs ervoor dat u op deze situaties bent voorbereid, ze sneller herkent en de juiste handelingen verricht om erger te voorkomen. Tijdens deze intensieve en leerzame dag doet u veel praktijkervaring op en leert de instructeur u hoe u in noodsituaties dient te handelen. Zo gaat u vervolgens goed voorbereid de weg op. Speciaal voor alle Via AVIA spaarders ontvang je nu 30% korting op deze training en betaal je € 139,30 p.p. (normaliter € 199,00!)

75 Punten
Doneer 75 punten aan Stichting Opkikker!

Steun tijdens de maand maart Stichting Opkikker en doneer 75 ViaAVIA spaarpunten! Aan het einde van de maand bekijken wij hoeveel ViaAVIA spaarpunten er zijn gedoneerd en zullen wij hen voorzien van een mooie cheque. Zo kunnen zij voor nog meer kinderen lichtpuntjes blijven creëren tijdens de Opkikkerdagen.


Gratis Er-op-uit-kaart

Klik op het logo hierboven en Kies voor "verzilver voor 0 punten" dan ontvang jij jouw unieke code via je opgegeven e-mail adres.