ViaAVIA Extra’s

Bij ViaAVIA krijg je mooie persoonlijke Extra’s. Geregeld veranderen de extra’s. Door het inwisselen van je punten kan je de mooie extra’s verzilveren.

6 resultaten gevonden
150 Punten
10% korting op slagroomtruffels

Op en top genieten! Maak een keuze uit de klassieke slagroomtruffels en verwen jezelf of iemand anders met één van de andere smaken. De Truffel Sisters uit Limmen hebben een speciale truffel gemaakt; de ‘Limmencello’. Of is jouw favoriet de Caramel Zeezout of toch de truffel met Amaretto? Een flesje bubbels én een gepersonaliseerd kaartje erbij en je cadeau is compleet.

Meer informatie
150 Punten
15% Korting op Koffie

Koffie waar werk in zit! Wij branden en verpakken koffie en creëren werkplekken in de regio. Met het drinken van deze koffie kunnen we samen positieve, maatschappelijke impact maken. (H) eerlijk toch? Door onze processen in te richten voor de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geloven wij erin dat iedereen in staat is zich positief te ontwikkelen en zelf gemotiveerd raakt om een positieve bijdrage aan de maatschappij te leveren.

Meer informatie
300 Punten
50% korting op een fotoboek van Onsfotoboek.nl

Stel zelf jouw fotoboek samen via OnsFotoboek! Jouw mooiste foto’s in een fotoboek verzamelen? Dat kan met OnsFotoboek.nl! Vakanties, de geboorte van je zoon of dochter, een dagje Efteling of wat dacht je van de bruiloft van je beste vriend? Maak van jouw herinneringen een prachtig fotoboek, geef deze cadeau of leg deze op een speciale plek in huis, zo kun je er altijd inkijken! Dankzij Via AVIA is een fotoboek, inclusief verzendkosten, nu slechts € 7,50. Begin direct en maak een fotoboek van de mooiste momenten in jouw leven. Snel, simpel en voordelig. Van jouw foto’s een prachtig fotoboek maken was nog nooit zo simpel en voordelig! OnsFotoboek is net even anders dan de rest. Het doel is om zo makkelijk mogelijk een fotoboek te maken. Hierdoor zijn bewust de moeilijke opties weggelaten. Je kunt 30 tot 150 foto’s gebruiken en bij elke foto kan je tekst toevoegen. Er is één formaat (A4 formaat 21x30 cm staand) met een fotokaft. Je kunt zelfs kiezen uit 30, 36, 44 of 50 pagina’s! Dankzij ViaAVIA is een fotoboek, inclusief verzendkosten, nu slechts € 7,50.

Meer informatie
100 Punten
35% korting op sportartikelen bij B2B-LAB!

Sporten maar! Sport nu volledig in stijl met de sportkleding van B2B-LAB! Speciaal voor alle ViaAVIA spaarders geven zij nu 35% korting op alle sportartikelen. Bij besteding vanaf €30,- zijn de verzendkosten tevens gratis!

Meer informatie
500 Punten
30% Korting - Driving Experience

Op hoge snelheid naar Zandvoort! Op zoek naar een spannend maar vooral spectaculair uitje? Stap in deze stoere BMW en je adrenaline giert door je lijf! Ook leuk om als cadeau te geven! De BMW Basic Safety Training gaat een stap verder dan de Basic Safety Compact cursus, maar legt net zo goed de nadruk op het correct reageren op onverwachte noodsituaties. Acuut remmen, te snel een bocht ingaan, plotseling uitwijken: het zijn zomaar wat voorbeelden waarbij het fout kan gaan. Daarom zorgen onze instructeurs ervoor dat je op deze situaties bent voorbereid, ze sneller herkent en de juiste handelingen verricht om erger te voorkomen. Tijdens deze intensieve en leerzame dag doe je veel praktijkervaring op en leert de instructeur je hoe je in noodsituaties dient te handelen. Zo ga je vervolgens goed voorbereid de weg op. Speciaal voor alle ViaAVIA spaarders ontvang je nu 30% korting op deze training en betaal je € 175,- p.p. (normaliter € 249,-!).

Meer informatie
500 Punten
15% korting op een Tandemsprong

De Tandemsprong is de meest eenvoudige manier om kennis te maken met parachutespringen. Je hoeft er bijna niets voor te doen, alleen een dosis durf en motivatie zijn al voldoende. Durf jij van grote hoogte de sprong te wagen? Claim jouw kortingsvoucher van 15% en boek direct bij Paracentrum Texel jouw Tandemsprong. Wil je dat jouw sprong op camera wordt vastgelegd? Met deze voucher ontvang je ook nog eens 15% korting op een upgrade van de sprong. Onderweg naar leuke extra's met ViaAVIA!

Meer informatie