ViaAVIA Extra’s

Bij ViaAVIA krijg je mooie persoonlijke Extra’s. Geregeld veranderen de extra’s. Door het inwisselen van je punten kan je de mooie extra’s verzilveren.

6 resultaten gevonden
150 Punten
10% korting op slagroomtruffels

Op en top genieten! Maak een keuze uit de klassieke slagroomtruffels en verwen jezelf of iemand anders met één van de andere smaken. De Truffel Sisters uit Limmen hebben een speciale truffel gemaakt; de ‘Limmencello’. Of is jouw favoriet de Caramel Zeezout of toch de truffel met Amaretto? Een flesje bubbels én een gepersonaliseerd kaartje erbij en je cadeau is compleet.

Meer informatie
150 Punten
15% Korting op Koffie

Koffie waar werk in zit! Wij branden en verpakken koffie en creëren werkplekken in de regio. Met het drinken van deze koffie kunnen we samen positieve, maatschappelijke impact maken. (H) eerlijk toch? Door onze processen in te richten voor de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geloven wij erin dat iedereen in staat is zich positief te ontwikkelen en zelf gemotiveerd raakt om een positieve bijdrage aan de maatschappij te leveren.

Meer informatie
150 Punten
10% korting op Brookies

Proef, beleef en geniet van de allerlekkerste Brookies! Verkrijgbaar in heerlijke fruitsmaken en onweerstaanbare chocoladesmaken. Laat je verrassen! Speciaal voor alle ViaAVIA spaarders ontvang je 10% korting op jouw bestelling.

Meer informatie
300 Punten
30% korting op sportartikelen bij B2B-LAB!

Sporten maar! Sport nu volledig in stijl met de sportkleding van B2B-LAB! Speciaal voor alle ViaAVIA spaarders geven zij nu 30% korting op alle sportartikelen. Bij besteding vanaf €30,- zijn de verzendkosten tevens gratis!

Meer informatie
300 Punten
15% korting op het hele Framewell assortiment!

Jouw mooiste herinneringen traditioneel ingelijst. Ontvang je persoonlijke lijst binnen een week, gratis bezorgd! Speciaal voor alle ViaAVIA spaarders ontvang je nu 15% korting op het gehele assortiment tegen inlevering van 300 punten.

Meer informatie
500 Punten
30% Korting - Driving Experience

Op hoge snelheid naar Zandvoort! Op zoek naar een spannend maar vooral spectaculair uitje? Stap in deze stoere BMW en je adrenaline giert door je lijf! Ook leuk om als cadeau te geven! De BMW Basic Safety Training gaat een stap verder dan de Basic Safety Compact cursus, maar legt net zo goed de nadruk op het correct reageren op onverwachte noodsituaties. Acuut remmen, te snel een bocht ingaan, plotseling uitwijken: het zijn zomaar wat voorbeelden waarbij het fout kan gaan. Daarom zorgen onze instructeurs ervoor dat je op deze situaties bent voorbereid, ze sneller herkent en de juiste handelingen verricht om erger te voorkomen. Tijdens deze intensieve en leerzame dag doe je veel praktijkervaring op en leert de instructeur je hoe je in noodsituaties dient te handelen. Zo ga je vervolgens goed voorbereid de weg op. Speciaal voor alle ViaAVIA spaarders ontvang je nu 30% korting op deze training en betaal je € 158,- p.p. (normaliter € 225,-!).

Meer informatie