Doe mee en maak kans op een Lenteproofpakket

De lente hangt in de lucht, en dat betekent maar één ding: het is tijd om je voor te bereiden op langere dagen en zonnige weekenden. En hoe kun je dat beter doen dan met een AVIA Lenteproofpakket? Precies, dat dachten wij ook. Lees snel verder en ontdek hoe jij kans maakt op één van de 10 AVIA Lenteproofpakketten!   

Zo doe je mee

  1. Log je in met je ViaAVIA account. Heb je deze nog niet? Registreer dan nu

  2. Ga naar Doe Mee en Maak kans

  3. Selecteer het Lenteproofpakket en beantwoord de vraag om mee te spelen!

Wat zit er in het pakket? 

Eerst even over het belangrijkste: de inhoud van dit Lenteproofpakket. Met dit pakket van AVIA ben jij veilig onderweg. Van een AVIA geel veiligheidshesje, parkeerschijf en telefoonkabeltje tot autodrop en een koffiebeker. Een frisse start betekent ook een schone auto. Zo hebben we van Riwax producten als een microvezeldoek en interieurspray toegevoegd. Uiteraard kan je ook gratis 3x je auto bij AVIA wassen! 

De totale waarde van het pakket is €105,-.  

Veelgestelde vragen en actievoorwaarden

Wanneer Wordt de Winnaar Bekendgemaakt? 

De winnaars ontvangen na afloop van de actie bericht.  Hou je e-mail en onze social media kanalen goed in de gaten om te zien of jij de gelukkige bent. 

Kan Iedereen Meedoen? 

Deze actie is exclusief voor leden van ons loyaliteitsprogramma. Ben je nog geen lid? Geen zorgen, aanmelden is een fluitje van een cent en bovendien gratis. Zo kun je alsnog meedoen met deze fantastische actie. 

Registreer je spaarkaart

Heb je nog geen ViaAIVA spaarkaart en wil je wel profiteren van deze actie? Haal je ViaAVIA spaarkaart bij een bemand AVIA tankstation bij jou in de buurt. Of regel je aanmelding volledig digitaal. Wel zo handig!

  1. Ga naar het aanmeldformulier

  2. Vul je gegevens in en...

  3. That’s it! Je ontvangt direct 200 punten cadeau